Een greep uit onze ongekende mogelijkheden om ook uw sinterklaasfeest tot een groot succes te maken

vraag naar de mogelijkheden voor uw Sinterklaasfeest via [email protected]

 

 

 

Ze maken de allermooiste creaties van ballonnen. Van Amerigo tot een pietenmuts, de ballonpieten van Drechtstedensint draaien hun hand er niet voor om.

 

Kinderen vinden het helemaal geweldig. De Ballonpieten zijn dan ook onze meest gevraagde toevoeging op bedrijfs en/of verenigingsfeesten. Het is aan u.....

 

 

Vanaf November reist DJ Piet weer samen met zijn vriendjes Surprise Piet, Praatjes Piet en Liedjespiet naar Nederland. Surprise Piet gaat mee voor de leukste verrassingen en spelletjes en Praatjes Piet voor de verhaaltjes, praatjes en grapjes. Liedjespiet zingt de allermooiste liedjes.

Met z’n vieren maken zij de kinderen blij in een fantastische show. Van de leukste Sinterklaasmuziek tot de meest gekke dansjes en van het uitdelen van het lekkerste strooigoed tot het doen van de spannendste spelletjes.

Breng een super tijd door met DJ Piet en vrienden en je hebt buikpijn van het lachen!

 

 

 

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om op bv uw bedrijfsfeest een professionele Schminkster uit te nodigen. Zij maakt van de aanwezige kids de meest uiteenlopende creaties. Een aanwinst voor ons en voor u.

Kan als piet echter ervaring leert dat kinderen dat ook vaak eng vinden. We bespreken het graag met u.
 
 
 

 

 

Pietje Popcorn is helemaal nieuw bij Drechtstedensint. Ruik de heerlijke geur van gepofte mais. Pietje Popcorn maakt op uw verzoek een heerlijke portie verse popcorn. Hoe blij kunt u uw kinderen maken ?

Eten hoeft die dag niet meer !

Ach, uw sinterklaasfeest is maar één keer per jaar toch ?

 

 

 

 

Drechtstedensint heeft veel pietenbands in het netwerk, waardoor wij op uw verzoek de meest passende life muziek kunnen toevoegen aan uw sinterklaasevenement. De vrolijke klanken van sinterklaasmuziek, uitgevoerd door gerenomeerde pietenbands. het maakt uw sinterklaasfeest meer dan compleet.