Een greep uit onze ongekende mogelijkheden om ook uw sinterklaasfeest tot een groot succes te maken

 

 

Ze maken de allermooiste creaties van ballonnen. Van Amerigo tot een pietenmuts, de ballonpieten van Drechtstedensint/CHentertainment draaien hun hand er niet voor om.

 

Kinderen vinden het helemaal geweldig. De Ballonpieten zijn dan ook onze meest gevraagde toevoeging op bedrijfs en/of verenigingsfeesten. Het is aan u.....

 

 


Breng een super tijd door met DJ Piet en zijn Pietenvrienden. De dansvloer wordt geopend en we zullen lekker opwarmen tot het grote moment daar is. We leren een leuk dansje voor de Sint en zullen dat als verrassing aan hem opdragen. Wat zal ie dat leuk vinden zeg....

 

 

 

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om op bv uw bedrijfsfeest een professionele Schminkster uit te nodigen. Zij maakt van de aanwezige kids de meest uiteenlopende creaties. Een aanwinst voor ons en voor u.

Kan als piet echter ervaring leert dat kinderen dat ook vaak eng vinden. We bespreken het graag met u.
 
 
 


CHentertainment heeft veel pietenorkesten in het netwerk, waardoor wij op uw verzoek de meest passende life muziek kunnen toevoegen aan uw sinterklaasevenement. De vrolijke klanken van sinterklaasmuziek, uitgevoerd door gerenomeerde pietenbands, het maakt uw sinterklaasfeest meer dan compleet.